BÜFA Care 4.0 – η καινοτομία στο wet cleaning

Με το BÜFA Care 4.0 μπορείτε να προσφέρετε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για όλα τα είδη των ρούχων:

Είτε είναι εξωτερικά ενδύματα, όπως κοστούμια με υψηλή περιεκτικότητα σε μαλλί ή κασμίρι, καλής ποιότητας ευαίσθητα ρούχα και λευκά είδη από κέντρα φροντίδας ή γηροκομεία, τραπεζομάντηλα καθώς επίσης στολές προσωπικού από ξενοδοχεία, παπλώματα κλπ. – με το BÜFA Care 4.0 μπορείτε να φροντίσετε για όλα.

8 ειδικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα προγράμματα πλύσης και στεγνώματος και 6 + 2 προαιρετικά προϊόντα BÜFA διασφαλίζουν μέγιστη δραστικότητα, υγιεινή και αποτελεσματικότητα.

Wet Cleaning 4.0 – απλά εξαιρετικό

Αυτό το πακέτο προγραμμάτων φέρνει ένα νέο είδος wet cleaning. Η ιδέα είναι πειστική από την αρχή μέχρι το τέλος: βελτιωμένη απόδοση καθαρισμού και ακόμα μεγαλύτερη προστασία, χωρίς φθορές – άρα μεγαλύτερη ασφάλεια , ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας και εξαιρετική αίσθηση αφής, ζωντανά χρώματα, μικρός χρόνος φινιρίσματος, μείωση τσαλακώματος.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή:

Όλα τα υφάσματα μπορούν να κατεργαστούν
σε μία μόνο παρτίδα, για παράδειγμα κοστούμια
με υψηλή περιεκτικότητα σε μαλλί, μεταξωτά,
μάλλινες κουβέρτες, ρούχα από κασμίρι,
επαγγελματικά ρούχα υψηλής ποιότητας και
πολλά περισσότερα. Δεν είναι πλέον
απαραίτητος ο διαχωρισμός με βάση το ύφασμα,
την ίνα ή τα υλικά, τώρα υπάρχει μόνο ένα
πρόγραμμα.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά αποδοτική:

Ο διαχωρισμός γίνεται πλέον μόνο ανάμεσα στα
ανοιχτόχρωμα και τα σκουρόχρωμα ρούχα.
Χρησιμοποιείτε πάντα το 60%της χωρητικότητας του
πλυντηρίου. Η κατανάλωση προϊόντος είναι 30%
χαμηλότερη σε σχέση με το παραδοσιακό wet
cleaning. Οι χρόνοι είναι αισθητά χαμηλότεροι –
καθάρισμα, στέγνωμα και φινίρισμα – έτοιμο σε μία
μόλις ώρα – ακόμα και σε πολύ ευαίσθητα ρούχα.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά δυνατή:

Τέλεια απόδοση καθαρισμού και μειωμένο κόστος.
Προστασία ενάντια στη συρρίκνωση, απώλεια
χρώματος και στο σχηματισμό ζαρών.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά ασφαλής:

Καμία φθορά στις ίνες, το σχήμα ή το χρώμα των
ρούχων. Δε χρειάζεται κάποια εξειδίκευση πάνω
στη διαδικασία.

Συμπέρασμα: Τελειότητα στο σύνολο!

Πως λειτουργεί το πρόγραμμα wet cleaning:

Όλος ο κύκλος τους προγράμματος είναι προσανατολισμένος στη μέγιστη προστασία των υλικών.
Ο κάδος παραμένει ακίνητος όσο γεμίζει νερό: Η προστατευτική δράση του Lizerna Carat ξεκινά μόλις ξεκινήσει και η μηχανική διαδικασία.
Χαμηλό επίπεδο νερού: η μείωση του νερού και των προϊόντων μαζί με τη σύντομη , υψηλή μηχανική δράση επιτρέπουν την πολύ καλή δράση καθαρισμού.
Η μηχανική δράση ορίζεται σε 5 δευτερόλεπτα κίνηση και 25 δευτερόλεπτα ακινησία. Όταν αδειάζει το νερό, ο κάδος είναι ακίνητος. Αυτό διασφαλίζει την προστασία των ινών.
Για να μειώσουμε τη μηχανική δράση στο στεγνωτήριο και να πετύχουμε μικρότερους χρόνους στεγνώματος, το στύψιμο γίνεται στις υψηλότερες δυνατές στροφές. Όταν ρα ρούχα σταματήσουν να κινούνται δεν υπάρχει άλλη πρόσθετη καταπόνηση.

Πρόγραμμα στεγνώματος:

Το στάνταρ πρόγραμμα στο wet cleaning: 15 λεπτά στους 70°C αρχική θερμοκρασία, με ανάστροφη και απαλή μηχανική δράση. Όπου απαιτείται, πρόσθετο στέγνωμα στον αέρα.

Επιπλέον διαδικασίες:

Γενικά η πρόσθετη επεξεργασία γίνεται χωρίς προβλήματα και είναι παρόμοια με αυτή μετά από το στεγνό καθάρισμα ή το πλύσιμο. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί περισσότερο σιδέρωμα σε σακάκια και εσωτερικές φόδρες. Μηχανήματα με λειτουργία τεντώματος και σιδερωτήρια με έκφυση/απορρόφηση βοηθούν στην επεξεργασία.

Τα απαραίτητα προϊόντα για το wet cleaning:

Ozerna Polar

Ισχυρό υγρό απορρυπαντικό με ενεργή προστασία των χρωμάτων, επίσης ιδανικό για ρούχα που πλένονται (jeans, φούτερ κ.α.) και για νυφικά, γυναικεία κουστούμια και ταγέρ, στολές, στολές προστασίας. Ο ελαφρύς αλκαλικός χαρακτήρας μαζί με αποτελεσματικές επιφανειοδραστικές ουσίες δημιουργούν μία εξαιρετική δύναμη καθαρισμού.

Lizerna Carat

Φινιριστικό προϊόν, περιβάλλει ιδιαίτερα τα ευαίσθητα ρούχα με ένα προστατευτικό φιλμ. Προστατεύει το μαλλί, μειώνει αισθητά το τσαλάκωμα και απορροφά τις δυσάρεστες οσμές.

Lizerna Citro

Ένα φυσικό οξύ για να χαμηλώνει το pH και να εξουδετερώνει την αλκαλικότητα των απορρυπαντικών ώστε να παρέχει την ιδανική προστασία στα ρούχα.

Lizerna Protexer

Υψηλής απόδοσης φινιριστικό, προετοιμάζει τα ρούχα για το στέγνωμα σε μικρό χρόνο και προστατεύει από φθορές.

Τα υπόλοιπα προγράμματα πλύσης του πακέτου BÜFA Care 4.0:

Πρόγραμμα 2: Νυφικά, βραδινά φορέματα

Νυφικά, βραδινά φορέματα, κουρτίνες. Συγκεκριμένα ρούχα με αξεσουάρ, όπως πούλιες, μπορούν να καθαριστούν ιδανικά με αυτό το πρόγραμμα. Όσον αφορά τις συνθήκες καθαρισμού είναι επίσης ιδανικό για όλων των ειδών τις κουρτίνες.

Πρόγραμμα 3: Πούπουλα

Παπλώματα, κουβερλί, πούπουλα, μαξιλάρια, μπουφάν με πούπουλο, φόρμες σκι
Το πλυντήριο είναι πάντα πολύ γεμάτο όταν πλένονται παπλώματα και πούπουλα. Γι’ αυτό μειώνεται δραστικά η μηχανική δράση. Με μία σύντομη πρόπλυση και ακολούθως μια φυγοκέντρηση, αφαιρείται αέρας ώστε να επιτευχθεί η ιδανική μηχανική δράση για την πλύση.
Το ουδέτερο απορρυπαντικό Ozerna Polar επιτυγχάνει εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού. Το Lizerna Carat προστατεύει τις ίνες και διασφαλίζει την αναζωογόνηση των πούπουλων στη διαδικασία στεγνώματος, επιταχύνοντας έτσι και τον απαιτούμενο χρόνο στεγνώματος.

Πρόγραμμα 4: Πλύσιμο σκούρα/ χρωματιστά

Το γεγονός ότι τα ρούχα ταιριάζουν διασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα, ιδανική αφαίρεση λεκέδων, προστασία των χρωμάτων και ευκολότερο σιδέρωμα. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται χρωματιστά jeans, φόρμες εργασίας, φούτερ, T-shirts όπως και στολές ξενοδοχειακών υπαλλήλων. Με το πρόγραμμα αυτό μπορούν να καθαριστούν και ρούχα προστασίας που δεν είναι πάρα πολύ λερωμένα.

Πρόγραμμα 5: Πλύσιμο λευκά/ ανοιχτόχρωμα

Ο συνδυασμός των προϊόντων διασφαλίζει τα άψογα αποτελέσματα, λεύκανση απαλή προς τις ίνες και ευκολότερο σιδέρωμα. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει ανοιχτόχρωμα jeans, φούτερ, T-shirts, καθώς και διάφορες στολές εργασίας.

Πρόγραμμα 6: Πουκάμισα λευκά/ ανοιχτόχρωμα

Στην υπηρεσία πουκαμίσων, η καθαριότητα και το φινίρισμα είναι η ένδειξη του καλού αποτελέσματος. Αυτό το ειδικό πρόγραμμα πλύσης επιτυγχάνει και τα δύο. Αποτελεί επίσης και πολύ καλή εναλλακτική για τη φροντίδα πολύ λερωμένων ανοιχτόχρωμων ρούχων (αντικείμενα από το πρόγραμμα 5).

Πρόγραμμα 7: Πλύσιμο ξενοδοχειακού ιματισμού

 Όλα τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται σε ένα ξενοδοχείο μπορούν καθαριστούν με αυτό το πρόγραμμα πλύσης. Αυτό περιλαμβάνει πετσέτες, μπουρνούζια και σεντόνια. Σε περιπτώσεις πολύ λερωμένων τεμαχίων, θα πρέπει να προστεθεί Oldopal Quick κατευθείαν στο πρώτο μπάνιο. Αυτό το εξαιρετικό ενισχυτικό απορρυπαντικό διασφαλίζει την απαραίτητη καθαριότητα.

Πρόγραμμα 8: Πλύσιμο ιματισμού κουζίνας

Εστιατόρια και κουζίνα. Εδώ βρίσκονται συνήθως τα πιο λερωμένα ρούχα – τραπεζομάντηλα, πετσέτες κουζίνας, στολές εργασίας από κουζίνες κ.α. Για το λόγο αυτό αυτή είναι η πιο δυνατή διαδικασία πλύσης με υψηλή θερμοκρασία. Δραστική αφαίρεση των λεκέδων. Αν τα τεμάχια είναι πάρα πολύ λερωμένα με λίπη και λάδια, συνιστάται η προσθήκη Oldopal Quick στο πρώτο μπάνιο.

Πρόσθετα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο πακέτο πλύσης BÜFA Care 4.0:

Lizerna Synergy

Καινοτόμο λευκαντικό οξυγόνου ιδανικό για αφαίρεση λεκέδων, δυνατό κατά των χρωματιστών λεκέδων, ενώ ταυτόχρονα πολύ απαλό με τα υφάσματα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε ρούχα με σταθερά χρώματα (πχ. τραπεζομάντηλα).

Ozerna Evolve

Ένα οικολογικό, αλκαλικό απορρυπαντικό γενικής χρήσης με ενεργά συστατικά από 100% ανανεώσιμες πρώτες ύλες και πιστοποίηση ECOLABEL. Χωρίς οπτικούς λευκαντές και αρώματα. Εξαιρετική καθαριστική δύναμη, ακόμα και σε περιπτώσεις μεγάλων ή επίμονων λιπαρών λεκέδων, ενώ απορροφά και τις οσμές.

Για δοσολογία με το χέρι προτείνονται τα παρακάτω πρόσθετα προϊόντα:

Lizerna Aura

Καινοτόμο λευκαντικό οξυγόνου ιδανικό για αφαίρεση λεκέδων, δυνατό κατά των χρωματιστών λεκέδων, ενώ ταυτόχρονα πολύ απαλό με τα υφάσματα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε ρούχα με σταθερά χρώματα (πχ. τραπεζομάντηλα).

Oldopal Quick

Πολύ δραστικό κατά των λιπαρών λεκέδων και ιδανικό για προεργασία με βούρτσα. Αρχίζει να δρα ακόμα και από χαμηλές θερμοκρασίες.