Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται στον χώρο σας με τους παρακάτω τρόπους:

 1. με φορτηγό της εταιρίας μας. Αφορά παραδόσεις μικρών και μεγάλων δεμάτων που γίνονται εντός Αθηνών και προαστίων. Τα δρομολόγια είναι προκαθορισμένα ανά ημέρα και γεωγραφική περιοχή.
 2. με την υπηρεσία courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των ΕΛΤΑ και αφορά παραδόσεις μικρών δεμάτων.
  Η υπηρεσία courier ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ καλύπτει όλους τους δυνατούς προορισμούς. Σε περίπτωση που ο τόπος παράδοσης είναι εκτός της εμβέλειας της υπηρεσίας, η παραλαβή του δέματος γίνεται από τα γραφεία της ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ της περιοχής σας.
  Με την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα (αποστολές εντός Αττικής) ή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (αποστολές Πόλη-Πόλη).
 3. Μεγάλα και βαριά αντικείμενα αποστέλλονται με μεταφορικές εταιρίες.
 4.  Παραλαβή από το κατάστημά μας με δικό σας όχημα.

 

Κόστος Αποστολής

Το κόστος αποστολής επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Το επιπλέον ποσό που θα χρειαστεί να πληρώσετε για να παραλάβετε το δέμα σας, εξαρτάται από τον τρόπο αποστολής και από τον τόπο παράδοσης.

  1. Αποστολές ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και Προαστίων Παραδόσεις ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και Προαστίων ανεξάρτητα από την αξία της παραγγελίας είναι ΔΩΡΕΑΝ και γίνονται από φορτηγό της εταιρίας μας.
  2. Αποστολές με COURIERΗ εταιρεία μας συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ Courier. Η χρέωση επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη και καταβάλλεται στην εταιρεία κατά την παράδοση των εμπορευμάτων.
  3. Αποστολές με ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝΗ αποστολή με πρακτορεία μεταφορών ενδείκνυται για αποστολή αντικειμένων μεγάλου βάρους. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τον τόπο παράδοσης και τον αριθμό δεμάτων. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να μας υποδείξει το πρακτορείο το οποίο τον εξυπηρετεί. Στην περίπτωση αποστολής με πρακτορείο μεταφορών πρέπει να προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Mπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Μαζί με το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας θα λάβετε και τους τραπεζικούς λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

2. Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται με COURIER, με τα ΕΛΤΑ ή με ΔΙΚΟ ΜΑΣ μεταφορικό μέσο στη διεύθυνσή σας – ισχύει για πελάτες εντός Αθηνών – και εσείς πληρώνετε εκείνη την στιγμή το αντίτιμο των εμπορευμάτων. Σε περίπτωση επιλογής αποστολής με courier και αντικαταβολή, επιβαρύνεστε τη χρέωση με βάση τον τιμοκατάλογο της εταιρείας courier και πληρώνετε το συνολικό αντίτιμο κατά την παράδοση των εμπορευμάτων.