Συσκευασία ORGANIXtex

Το ORGANIXtex είναι ένα βιώσιμο σύστημα συσκευασίας 100% χωρίς πλαστικό για τη συσκευασία ρούχων και ιματισμού σε στεγνοκαθαριστήρια, πλυντήρια, ξενοδοχεία και τη βιομηχανία ενδυμάτων. Η βάση αυτής της καινοτόμου ιδέας είναι το 100% οργανικό προστατευτικό κάλυμμα ORGANIXtex, το οποίο είναι 100% οικιακά κομποστοποιήσιμο. Οι μηχανές συσκευασίας μας ORGANIX 630 KST/KW είναι τέλεια προσαρμοσμένες στο υλικό συσκευασίας ORGANIXtex.

Η πράσινη εναλλακτική

Το νέο προστατευτικό κάλυμμα ORGANIXtex είναι η τέλεια λύση για στεγνοκαθαριστήρια και πλυντήρια ρούχων με γνώμονα το μέλλον. Οι πελάτες με περιβαλλοντική συνείδηση ​​θα βρουν μια πράσινη εναλλακτική στα κοινά πλαστικά καλύμματα. Το ORGANIXtex αποτελείται από 100% οργανικό κόκκο και μπορεί να υποστεί επεξεργασία σε οποιαδήποτε μηχανή συσκευασίας με τεχνολογία παλμικής σφράγισης.

Υγιεινά και ανθεκτικά

Με το ORGANIXtex τα αγαπημένα σας ρούχα παραμένουν 100% συσκευασμένα υγιεινά. Τα καθαρισμένα ρούχα προστατεύονται αποτελεσματικά από την υγρασία και τη σκόνη, αλλά και από τη φυσική επαφή, π.χ. κατά τη μεταφορά. Επειδή το προϊόν αφήνει τον αέρα να το διαπερνάει, τα συσκευασμένα ρούχα μπορούν να αποθηκευτούν ακόμη και για μεγαλύτερες περιόδους ή όταν ταξιδεύετε.

Εντελώς φυσικό

Σε αντίθεση με τα λεγόμενα βιοπλαστικά, τα οποία βρίσκονται συχνά στην αγορά, το υλικό ORGANIXtex δεν είναι μόνο βιοδιασπώμενο, αλλά και πλήρως οικιακά κομποστοποιήσιμο. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτούνται ενεργοβόρες διαδικασίες αποσύνθεσης σε μονάδες ανακύκλωσης – το ORGANIXtex αποσυντίθεται φυσικά στο οικιακό σας κομπόστ.

Σακουλοποιός ORGANIX 630 KST/KW

Η ιδέα ORGANIXtex ολοκληρώνεται με τις δύο μηχανές συσκευασίας ORGANIX 630 KST και ORGANIX 630 KW, προσαρμοσμένες στο νέο υλικό συσκευασίας και ταιριάζουν με την ιδέα σε πράσινο σχεδιασμό με ξύλινη λαβή.

Σας ενδιαφέρει;

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα ORGANIXtex; Επικοινωνήστε μαζί μας.