Γνωρίστε το νέο διαλύτη!

SENSENE™ βασισμένο σε τροποποιημένη αλκοόλη.

SENSENE™ –
Φτιάχτηκε για να ενθουσιάσει τις αισθήσεις σας

Φανταστείτε τον καθαρισμό των ρούχων σαν μια εμπειρία ανταμοιβής για όλες τις αισθήσεις. Φωτεινά χρώματα, απαλή υφή και ευχάριστο άρωμα – κι όλα αυτά με ένα διαλύτη καλό για το περιβάλλον αλλά και την επιχείρησή σας. Από την αρχή, το  SENSENE™ φτιάχτηκε για να ευχαριστήσει εσάς και τις αισθήσεις των πελατών σας. 

SENSENE™ –Εξαιρετικό από κάθε άποψη

Το SENSENE™ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε μηχανή εναλλακτικού διαλύτη ή υδρογονάνθρακα, συχνά αποκαλούμενες μηχανές συμβατές με τάξης  A III διαλύτες. Ρωτήστε μας αν η μηχανή σας πληρεί τις προδιαγραφές λειτουργίας για χρήση του SENSENE™.

Δοκιμές έχουν δείξει ότι το SENSENE™ είναι συμβατό με τις δύο εδραιωμένες μεθόδους καθαρισμού:

(P) κανονική διαδικασία καθαρισμού χωρίς περιορισμούς

(F) ήπια διαδικασία καθαρισμού για ευαίσθητα υφάσματα με περιορισμούς, όπως στη θερμοκρασία ή τη μηχανική δράση.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Μπορείτε να αισθανθείτε τα πλεονεκτήματα:

Αίσθηση για την ομορφιά

Ο διαλύτης SENSENE™ έχει μεγάλη δύναμη καθαρισμού και αφαιρεί πληθώρα λεκέδων από διαφορετικούς τύπους υφασμάτων. Είναι σχεδιασμένος να προστατεύει από αποχρωματισμούς και να διατηρεί φωτεινά τα χρώματα των ρούχων.

Αίσθηση για τη φύση

Η σύσταση του SENSENE™ βασίζεται στην τροποποιημένη αλκοόλη, η οποία είναι απόλυτα βιοδιασπώμενη και έχει χαμηλή τοξικότητα, επομένως είναι μια φιλική προς το περιβάλλον λύση καθαρισμού ρούχων.

Αίσθηση για την αφή

Το SENSENE™ είναι πολύ απαλό με τα υφάσματα και δεν τσαλακώνει τα ρούχα, κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το σιδέρωμα και προσδίδοντας μια εξαιρετική υφή στα ρούχα.

Αίσθηση για την Επιχείρηση

Το SENSENE™ εξασφαλίζει μια έξυπνη και εύκολη διαδικασία καθαρισμού: τα ρούχα στεγνώνουν πιο γρήγορα και οι χρόνοι της μηχανής είναι μικρότεροι. Επιπλέον, γίνεται εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διαδικασία καθαρισμού χάρις στην καλή συμπεριφορά της απόσταξης , μειώνεται η προεργασία και το σιδέρωμα είναι πιο έυκολο καθώς τα ρούχα τσαλακώνονται λιγότερο. Έτσι, γίνεται εξοικονόμηση και χρόνου και χρήματος.

Αίσθηση για το άρωμα

Το SENSENE™ αφήνει στα ρούχα ένα ευχάριστο άρωμα και μια αίσθηση καθαριότητας. Η σταθερή σύστασή του κρατά καθαρή και τη μηχανή καθώς ελαχιστοποιεί την ανάπτυξη βακτηρίων και τη δημιουργία ανεπιθύμητων οσμών.

Αν πιστεύετε ότι το SENSENE™ είναι η ιδανική λύση για εσάς και την επιχείρησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το διαλύτη. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε το ενημερωτικό φυλλάδιο ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sensene.com.

™Trademark of SAFECHEM