Αρχική σελίδα
Προϊόντα
Λύσεις
Υποστήριξη
Εκπαίδευση
Service - Ανταλλακτικά
Επικοινωνία
Τηλ: 210-6640850
Φαξ:210-6643580
Κιν: 6977709610
Email: sales@tarax.gr
 


ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ-ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ WET CLEAN

Πρωτοπόροι σε αξιοπιστία

Κατασκευάζονται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Wolfhausen κοντά στη Ζυρίχη - μέσα σε υπερσύγχρονες και συνεχώς εξελισσόμενες εγκαταστάσεις. Τα προϊόντα της Schulthess χρησιμοποιούνται σε πάνω από 40 χώρες στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

PRO LINE
Πλυντήρια με χωρητικότητες 8 - 10 - 13 - 16 kg
Στεγνωτήρια με χωρητικότητες 10 - 15 kg
ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Η ευρεία ποικιλία προγραμμάτων - ελεγχόμενα από μικροεπεξεργαστή - από 20οC έως 95 οC με μικρούς χρόνους πλύσης για όλα τα υφάσματα και ρούχα εγγυάται μεγάλη ημερήσια παραγωγή.
• Πρόσθετες λειτουργίες: Γρήγορα προγράμματα (express) σε όλες τις θερμοκρασίες, απαλή πλύση, πρόπλυση, εντατική πλύση, εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση ταχύτητας στυψίματος, επιλογή χρόνου λήξης έως και 24 ώρες πριν.
• 10 ειδικά προγράμματα (πλήκτρο S): μαλλί (30 οC), πλύσιμο στο χέρι (20 οC), μετάξι, πανωφόρια, αθλητικά ρούχα, κουρτίνες, τζιν, πουκάμισα, στύψιμο και αδιαβροχοποίηση.
• 30 επαγγελματικά προγράμματα (πλήκτρο Ρ): προγράμματα πλύσης για επαγγελματικές χρήσεις όπως: οίκοι ευγηρίας, επιχειρήσεις catering/ξενοδοχεία και βιομηχανικές επιχειρήσεις. Αυτό περιέχει προγράμματα απολύμανσης για τα τραπεζομάντιλα, ποδιές, για σεντόνια, παπλώματα, πετσέτες κλπ.

ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ
• Συστήματα με κάρτα (wash card): με τη νέα κάρτα Schulthess multi wash card μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι και 20 πρόσθετα διαμορφωμένα προγράμματα
• Επέκταση προγράμματος μέσω υπερύθρων: έως και 20 προγράμματα για ειδικά ρούχα μπορούν να προστεθούν μέσω του προαιρετικού συστήματος υπερύθρων
• Σύνδεση υγρού απορρυπαντικού: για έλεγχο μέχρι και 8 δοσομετρικών αντλιών, ο τύπος και όγκος του απορρυπαντικού προγραμματίζεται κατευθείαν από το σύστημα ελέγχου της μηχανής
• Αντλία αδειάσματος (αν δεν υπάρχει αποχέτευση κοντά στο σημείο τοποθέτησης του πλυντηρίου)
• Βάση πλυντηρίου (+30,7cm)

 

INDUSTRIAL

 

Πλυντήρια με χωρητικότητες 12,5 - 15 - 20 - 25 - 30 kg
Στεγνωτήρια με χωρητικότητες 10 - 15 - 22 - 30 kg

Σημαντικά πλεονεκτήματα

Ολοκληρωμένη φροντίδα: H σειρά Industrial είναι σχεδιασμένη για την ολοκληρωμένη φροντίδα του υφάσματος και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις για ποιότητα, ποσότητα και αποτέλεσμα. Μικρά προγράμματα, ελάχιστα λειτουργικά κόστη και μέγιστη αποδοτικότητα.

Ποικιλία προγραμμάτων: 13 βασικά προγράμματα, 22 ειδικά προγράμματα, 50 προγράμματα διαμορφωμένα από το χρήστη και 14 προγράμματα wet cleaning, ευέλικτες αλλαγές στα προγράμματα και επεκτάσεις ανά πάσα στιγμή.

Άνεση: H οθόνη γραφικών και τα πλήκτρα διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία και την χωρίς καθυστερήσεις εξέλιξη των διαδικασιών.

Παραγωγικότητα: Ο πολύ λεπτά διάτρητος κάδος, το υψηλής απόδοσης μοτέρ, οι χαμηλοί χρόνοι και οι έξυπνες λειτουργίες, όπως η προεπιλογή χρόνου, εξασφαλίζουν ιδανικά αποτελέσματα και τη μέγιστη αποδοτικότητα.

Ανθεκτικότητα: Με την ετικέτα SWISS MADE, εγγυόμαστε τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και την απροβλημάτιστη λειτουργία (τεσταρισμένα σε 30000 κύκλους).

Ευέλικτη θέρμανση: Όλα τα πλυντήρια Industrial της Schulthess δέχονται: ηλεκτρική θέρμανση, απευθείας ατμό, έμμεσο ατμό, εξωτερική θέρμανση.

Οικονομία: Χαμηλές καταναλώσεις, αποτελεσματικό πλύσιμο και στύψιμο, σύστημα ανακύκλωσης νερού και απαλή φροντίδα των ρούχων.

Υποστήριξη και εγγύηση: Όλα τα μηχανήματα καλύπτονται με 2 χρόνια εγγύηση, και υπάρχει υποστήριξη για κάθε σας πρόβλημα.